ADÜ’den katkısız lezzet

ADÜ Ziraat Fakültesi, hem eğitim hem üretim alanında örnek bir çalışmaya imza atıyor. Fakülteye bağlı Araştırma ve Uygulama Çiftliği’nde yürütülen faaliyetlerle, öğrenciler teorik bilgilerini pratiğe dönüştürürken; üretilen katkısız süt ve süt ürünleri de kampüs içindeki satış noktalarında tüketiciyle buluşuyor. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sürmen, yürütülen çalışmalarla hem öğrencilerin deneyim kazandığını hem de fakülte bünyesinde katkısız süt ürünleri üretildiğini söyledi. Sürmen, “Öğrencilerimiz burada teorik bilgilerini pratiğe dönüştürüyor. Hem öğreniyorlar hem de üretiyorlar. İleride bu alanda ça...

...

Diğer Haberler